Türkiye Yeterlilikler Sisteminin ve Çerçevesinin Uygulanması Operasyonu (TUYEP) İş Gölgeleme Ziyaretleri Değerlendirme Toplantısı 12 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirildi.


 

Türkiye Yeterlilikler Sisteminin ve Çerçevesinin Uygulanması Operasyonu (TUYEP) İş Gölgeleme Ziyaretleri Değerlendirme Toplantısı Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkanı ve Daire personeli, iş gölgeleme ziyaretleri katılımcıları, proje teknik destek ekibi ve yüklenici firmanın katılımı ile 12 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

TUYEP kapsamında farklı tarihlerde, beşer günlük programlar dahilinde ve MYK Uzmanlarından oluşan farklı grupların katılımı ile Almanya, İtalya, İskoçya, Hollanda ve Fransa’da gerçekleştirilen iş gölgeleme ziyaretleri başarı ile tamamlanmıştır. Söz konusu ziyaretler kapsamında edinilen teknik bilgilerin ve katılımcıların diğer tüm deneyimlerin paylaşılabilmesini ve alınan geri bildirimlerin gelecek çalışmalara girdi teşkil etmesini sağlamak amacı ile gerçekleştirilen toplantı açılış konuşmaları ile başladı.

 

 

TUYEP Takım Lideri ve yüklenici firma temsilcisi tarafından tüm ziyaretlere ilişkin bilgilerin paylaşıldığı sunum sırasında her bir ziyaret özelinde katılımcıların edindikleri teknik bilgilere ilişkin geri bildirimleri alındı. Sunum sonrasında programlara ilişkin genel geri bildirimlerin alınmasının ardından kapanış konuşmaları ile toplantı sona erdi.


Tüm Haberler