Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Olağanüstü Genel KuruluMYK Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeliklerini seçmek amacıyla işçi ve işveren konfederasyonları ile meslek kuruluşlarının Sayın Genel Başkanların, üst düzey yöneticilerin teşrifleri ve MYK Genel Kurul temsilcilerinin katılımıyla 9 Ağustos 2023 Çarşamba günü MYK hizmet binasında gerçekleştirildi.
 

MYK Genel Kurul üyeleri Sayın Feyzullah ERDOĞAN’ın Başkan, Sayın Saygın BABAN ve Sayın Nuri UYGUN’nun üye olarak yer aldıkları Başkanlık Divanının yönettiği Genel Kurulda, boş olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı asıl ve yedek üyeleri için yapılan seçim sonucunda;

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Temsilcisi olarak Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN,

Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi olarak Fethullah GÜNER,

MYK Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Temsilcisi olarak Ahmet OKYAY,

 

Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi olarak Ali KARAGÖZ seçilmişlerdir.

Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN’ın ve Fethullah GÜNER’in teşekkür konuşmaları sonrasında Divan Başkanı Feyzullah ERDOĞAN’ın kapanış konuşmasıyla Olağanüstü Genel Kurul tamamlanmıştır.

Genel Kurulun akabinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN MYK Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiştir.


Tüm Duyurular